James Bond Club Denmark

Jeg spiller ikke Blofeld«: Bond stjerne Christoph Waltz afviser rygter om, at han spiller en klassisk superskurk i Spectre

Share:
7 April 2015 | SPECTRE

Christoph Waltz

Bond stjerne Christoph Waltz har indrømmet, at han tænkte to gange før en sagde ja til medvirke i den nye Bond film - og afviste vedholdende rygter om, at han spiller den klassiske superskurk Blofeld.

Den dobbelte Oscar-vinder, 58, er blevet støbt som en skurk, med navnet Franz Oberhauser, i filmen Spectre. Men det - og frigivelse af en nylig trailer - har ikke stoppet spekulationer om, at hans karakter teknisk set hedder Oberhauser, som er den berømte kat-elskende skurk Blofeld, som dukkede op i flere tidligere Bond-film.


"Det er helt usandt. Det rygte begyndte på internettet, og internettet er som pesten. Navnet på min karakter er Franz Oberhauser, "sagde han til GQ magazine. Den østrigske stjerne sagde, at han ønskede kun at medvirke i en vis form for Bond film. "Ja, jeg gjorde(tænkte det igennem to gange). Jeg tøver altid ... Du spørger dig selv: hvilken James Bond taler vi om?