James Bond Club Denmark

Anden enhed er ved at forberede sættet i Marokko til optagelse i juni

Share:
7 April 2015 | SPECTRE

Anden enhed er ved at forberede sættet i Marokko til optagelse i juni. Der er rygter om, at et stort skjulested eller hule bygges på stedet, selv om det ikke kan bekræftes endnu. Desuden bør store gasbeholdere bliver en del af denne konstruktion. Optagelserne vil finde sted i / ved Oujda og Erfoud.

1. Enheden vil starte optagelser i Tanger i juni. Men først venter en tung Pinewood tidsplan. Ralph Fiennes har allerede bekræftet, at han er klar til optagelse der i denne måned. Desværre er Daniel Craig indlagt med en knæskade i New York, og han vil deltage senere, omkring d. 22 april.


MAROKKO on-location optagelse (total: 24 dage, marts, april og juni for både Erfoud & Tanger):

-> 01.06 indtil 10.06: Skydning Christoph Waltz, Daniel Craig, Léa Seydoux & Monica Bellucci på placering (centrum i Erfoud), hovedenheden
Tanger, stort sæt til at være bygget i nærheden af ​​Tanger [placering bekræftet, 11 skydning dage]:
-> 01.06 indtil 10.06: Exterior skydning nær gastanke, stort sæt er bygget på placering, 1. og 2. enhed
-> 11.06 indtil 20.06: Skydning Christoph Waltz, Daniel Craig, Léa Seydoux & Monica Bellucci på placering (centrum i Tanger, de "Medina de Tanger"), hovedenhedenOptagelserne tidsplan bliver mere og mere færdig. Forhåbentlig vil ingen store forsinkelser i optagelserne opstå på grund af Daniel Craig knæskade.